Navigatie

Over ons

Wij houden van sfeervol licht en gezelligheid in huis!

Maar wat te doen tijdens de donkere dagen, als de kerstboom met zijn gezellige lichtjes de deur uit is, en we 's nachts moeten opstaan om even naar onze dochter te gaan kijken...

...en toen zagen we voor het eerst een lichtslinger op de bruiloft van vrienden. Verwerkt in de ballonnenboog en als tafel- en tuindecoratie - wat een sfeer! 

Nu bestaat Lichtbolletjes.nl al meer dan 5 jaar en hebben we al duizenden mensen blij mogen maken met een prachtige lichtslinger en hangen ze overal: in huis, in de tuin (bij droog weer!), in winkels, in kantoren,  in sportkantines (in de clubkleuren!), als decoratie of als nachtlampje....noem maar op.

Dus kijk eens rustig rond  en maak een prachtige eigen creatie of laat je inspireren door onze favorieten en de ingezonden sfeerfoto' s van onze klanten.

Veel plezier!

Simon en Carina Vonk, Lichtbolletjes.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En of je nu zoekt naar:

katoenen bolletjes, lichtslinger, balletjes lamp, cotton balls, shop, lights, LED, lichtslinger, lichtjes, sfeerverlichting,  nachtlampje, geboorteslinger, kraamkado, happy lights, slinger, lichtsnoer, inspiratie, gratis verzending of cocooning........

Dan kom je terecht bij dé leukste, dé beste, de meest persoonlijke: Lichtbolletjes.nl

 

 

 

 

© 2015 - 2018 lichtbolletjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel